Artistisk presentation

Sedan 1975 arbetar jag som  show artist, komiker och musiker, slagvererkare, trombonist, pianist, improvisatör och kompositör.

Jag är utbildad musiker med specialiten trummor / slagverk i jazz och klassisk slagverk.

Senare började spela trombon. Tidigt upptäckte jag att jag ville uttrycka mig med ord och musik och teater och komedi. Men det var långt senare jag utvecklade en mer uttalad show stil och artisteri med betoning på musik, sketcher och monologer. Det var genom min improviserade föreställningar i andra sammanhang som jag upptäckte min talang och dolda längtan att uttrycka mig med ord och ton och ägna mig nu uteslutande åt mi egen scenkonst.

I mina föreställningar blandar jag olika konstnärliga uttryck, revy, kabaré, varieté, uppträdanden och nyare former av scenkonst. Resultatet är en fiktion underhållning med helt magisk extraordinaära och ovanliga världar.

Sedan 2000 gör jag en egen dekor. Kul, fantasifulla och konstnärliga kostymer präglar min scenkonst, jag har ett menageri av fantasifulla karaktärer och framför speciellt skriven och improviserade spontana texter, kupletter, sketcher. Under hela min tid som musiker och teaterkonstnär, har jag arbetat med improvisation som ligger nära mitt hjärta, men nu mer improviserade texter som jag ibland bearbetar, men ändå behålla en känsla av improvisation, så att det kommer att vara närvarande och levande som möjligt och lekfullt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s